Profiel QC

Het bedrijf heeft een strikt systeem voor kwaliteitscontrole en een zeer volledig systeem van de naverkoopdienst.


Specifiek getoond in de volgende aspecten:


1. Wij hechten groot belang aan de ontwikkeling van nieuwe klanten. Ongeacht of het de ordevolume van de klant groot of klein is, zullen wij een goed werk in het overeenkomstige werk van het ordeoverzicht voor de pre-trial producten doen.

 

2. Voer strikt de documentvereisten uit om een goed werk in de eerste inspectie en willekeurige inspectie van producten te doen.

 

3. Multi-afdelingssamenwerking om een goed werk in kwaliteitscontrole te doen. Voor de kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten, naast de eigen controle van de productieafdeling, is er ook speciaal personeel verantwoordelijk voor de overeenkomstige supervisie en de inspectie.

 

4. hecht groot belang aan de kwaliteitsproblemen die voorkomen. Wanneer er een probleem van de productkwaliteit is, wordt de oorzakenanalyse op tijd uitgevoerd, en worden de controlemaatregelen getroffen in het verdere verwerkingsproces om het voorkomen van het tweede kwaliteitsongeval te vermijden.

 

5. Verlaat kunstmatige het werkgewoonten en ervaring. Als u slechts zich op gewoonten en ervaring baseert om dingen te doen, zullen de mensen die niet uit hun gewoonten en ervaring kunnen krijgen niet de kwaliteit van de producten kunnen effectief waarborgen die zij hebben geproduceerd.

 

De machine van de productkwaliteitscontrole

 

Anping Jiufu Metal Wire Mesh Co.,Ltd kwaliteitscontrole 0

 

Anping Jiufu Metal Wire Mesh Co.,Ltd kwaliteitscontrole 1

 

Anping Jiufu Metal Wire Mesh Co.,Ltd kwaliteitscontrole 2

Laat een bericht achter